מזנוני עולם בקבלת הפנים:
דוכן טורטיות מכסיקני:
- טורטיה ראפ בר
- טורטיות מקסיקניות במליות שונות:
- טורטיה פריחולס – טורטיות במילוי גוואקמולי אבוקדו, תבשיל שעועית שחורה מקסיקני
- וסלסת עגבניות ופלפל צ’ילי.
- טורטיה קון פולו – טורטיות במילוי פרגיות עוף סלסת תירס וכוסברה
דוכן חומוס ומסבחת עדשים:
- מיני פיתות חמות עם חומוס אסלי
- מסבחה חומוס ועדשים כתומות
- סלט פטריות חמות בכמון בצל ופטרוזיליה .
דוכן צ’וריסוס:
צוריסוס ארגנטינאים במיני לחמניות עם צ’ימיצ’ורי, סלסת עגבניות שרי וכרוב בכבישה ביתית .
מעדניית בשרים מעושנים – New York Deli:
ברוסקטות מלחם שיפון ולחמניות בריוש במזנון בשרים מעושנים: קורנביף עגל פרוס, פסטרמה בדבש ושום מוגש לצד כרוב כבוש
עם זרעי קימל, חרדל דיז’ון ורוטב חזרת .
סלטי שוק טריים ולחמים:
לחמניות דגנים, לחמנית חלת בריוש ולחמניות פראנה עם שמן זית שום ורוזמרין טרי , באגט דגנים כפרי ולחמי זיתים ערוכים בסלסלות
ובוצ’ר עץ לפריסה במקום .
- סלט עגבניות שרי, לבבות דקל, בזיליקום,נענע,בצל סגול וזיתי קלמאטה
- סלט בורגול מלא עם תרד טרי, פלחי הדר מסוכרים ברוטב שמן זית ותפוז
- מגוון עלי חסות טריים , עלי ביבי פריכים , רצועות גזר , צנוניות, חמוציות ותערובת פיצוחים קלויה מוגש עם ויניגרט דבש שום וליים.
- סלט גזר ומלפפון חתוכים דק עם נבטים סיניים זרעי שומשום ובוטנים קלויים ברוטב צי’לי וסויה .
- סלט אורז אדום, סלק, גבעולי סלרי בצל סגול ואדממה בשמן זית ומיץ לימון
- חצילים קלויים בגריל עם רוטב טחינה פרוסות שום פטרוזליה ולימון כבוש.
- סלט שומר פרוסות אגסים חמוציות וזיתים בשמן זית ולימון
- אנטיפסטי ירקות העונה – פלפל אדום וצהוב, זוקיני , רבעי בצל סגול , פלחי שומר גזר וסלק מתובלים בשמן זית ונגיעות סילאן ומלח ים.
מנות עיקריות:
- אסאדו אנטריקוט אנגוס בגריל פחמים בפריסה לעיני האורחים עם רוטב צ’ימיצ’ורי
- פרגית צלויה במרינדת ברבקיו עם קלחי תירס בגריל.
- קבב הבית: בשר טלה קצוץ, עשבי תיבול וצנוברים קלויים על עגבניות בגריל וטחינה לימונית.
- פרגית בפסטו ריחן צנוברים ושום צלויה על גריל הפחמים.
- צלי בקר מנתח אנטריקוט בבישול ארוך עם ירקות שורש ראשי שום תימין ויין אדום.
- חזה עוף עסיסי בתרכיז רימונים וקונפיטורת בצלים פיקנטית.
- פילה סלמון עם קראסט סומסום ברוטב הדרים וסויה.
- פילה מושט בשמן זית, פסטו פטרוזליה ולימונים בגריל.
תוספות חמות ליד:
- תפוחי אדמה אפויים במעטפת קייג’ון ורבעי בצל סגול צלוי.
- דואט תפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור עם שמן זית,שום, טימין ונגיעות בלסמי.
- אורז בר מלא עם אורז לבן פרסי בתוספת עשבי תיבול חמוציות ופרוסות שקד קלוי.
- רבעי בטטה אפויים ומקורמלים בג’ינג’ר ובלסמי מצומצם.
- אנטיפסטי ירקות העונה – פלפלים קלויים בשני צבעים , עגבניות שרי , גזר צלוי רבעי שומר , פרוסות בצל סגול וזוקיני מתובלים בשמן זית
מלח ים ופלפל שחור גרוס. - שעועית ירוקה עם עגבניות שרי מוקפצות בשמן זית ועלי בזיליקום.
- מג’דרה של אורז בר עדשים שחורות וכתומות קוביות עגבנייה ובצל מטוגן.
- קלחי תירס עשויים בגריל בציפוי צ’ילי מתוק זרעי כוסברה וסוכר חום.
קינוחים:
- עוגת שוקולד עשירה ברוטב שוקולד בלגי וליקר קפה.
- מגשי פירות קיץ חתוכים ומעוצבים, מבחר פירות העונה ופירות אקזוטיים טריים.
- פבלובה מרנג עם קרם וניל ופירות יער.
- שטרודל פריך במלית תפוחי עץ אגוזים וקינמון.
- אגסים מאודים במרק קר של יין לבן ג’ינג’ר ובזיליקום.
- מלאבי חלב קוקוס עם שבבי קוקוס וסירופ גרנדין.