נשנושי פתיחה:
- טורטיות קמח חמות מגולגלות עם פריחולס שעועית שחורה גווקאמולי אבוקדו וסלסה עגבניות גריל פיקנטית.
- פטריות שמפניון ממולאות בפריקי שום וטימין בציפוי פריך
- קציצות המבורגר עדשים ושיבולת שועל , לחמניות ביס דגנים , ספייסי מיונז (טבעוני) וחמוצי הבית.
סלטים טריים ולחמי שוק:
בגטים של קמח מלא ודגנים, לחמניות דגנים, מאפה פראנה אפוי על אבנים, עם שמן זית שום ורוזמרין טרי, באגט דגנים כפרי ולחמי זיתים ערוכים בסלסלות
ובוצ’ר עץ לפריסה במקום.
- חציל באלדי בגריל עם שמן כורכום סילאן פטרוזליה ופרוסות שקדים קלויים.
- סלט אורז אדום, סלק, גבעולי סלרי בצל סגול ואדממה בשמן זית ומיץ לימון
- סלט עגבניות שרי, לבבות דקל, בזיליקום,בצל סגול וזיתי קלמאטה
- מגוון עלי חסות טריים , עלי ביבי פריכים , ארגולה , צנוניות, חמוציות ותערובת אגוזים וזרעים קלויה מוגש עם ויניגרט חומץ בן יין חרדל ונענע.
- סלט שומר פרוסות אגסים חמוציות וזיתים בשמן זית ולימון
- סלט שורשים פרוסים כגפרורים עם נבטים סיניים, בצל ירוק זרעי שומשום ובוטנים קלויים ברוטב צי’לי חמאת בוטנים וסויה
- סלט בורגול מלא עם תרד טרי, פלחי הדר מסוכרים ברוטב שמן זית ותפוז
- אנטיפסטי ירקות העונה – פלפל אדום וצהוב, זוקיני , רבעי בצל סגול , פלחי שומר גזר וסלק מתובלים בשמן זית ונגיעות סילאן ומלח ים.
- עלי גפן ממולאים באורז נענע וצימוקים בסירופ רימונים.
מנות עיקריות:
- בולונז סייטן ירקות שורש ויין אדום על פסטה פוזילי
- לזניה תרד חצילים ו”שמנת” קשיו ברוטב עגבניות איטלקי
- “מעורב ישראלי” על הפלנצ’ה, נתחוני סייטן, תערובת תבלינים בצל בסומק ופטרוזליה
- גלילות חצילים במילוי סייטן מתובל עם נגיעות טחינה לימונית וצנוברים
- פסטה פננה עם פסטו בזיליקום, זיתי קלמטה , זוקיני עגבניות מיובשות ושרי תמר.
- פד תאי אטריות אורז רחבות עם טופו וירקות מוקפצים ברוטב בלאק סויה עם בוטנים גרוסים בצל ירוק וכוסברה.
- שיפודי טופו מעושן וירקות במשרה טריאקי – שום
- נודלס סייטן תרד כרוב ופטריות שיטאקי ושמפניון עם בזיליקום ובצל סגול ברוטב פד-תאי וצ’ילי .
- קארי חצילים אפונה וטופו – תבשיל עשיר בטעמים עם רוטב קארי אדום וחלב קוקוס.
תוספות חמות ליד:
- תפוחי אדמה אפויים במעטפת קייג’ון רבעי בצל סגול צלוי .
- תבשיל כוסמת וגריסי פנינה עם גזרים בצלים מוקרמים ואפונה עדינה
- דואט תפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור עם שמן זית,שום, ובזיליקום .
- אורז בר מלא עם אורז לבן פרסי בתוספת עשבי תיבול חמוציות ופרוסות שקד קלוי.
- שעועית ירוקה עם עגבניות שרי מוקפצות בשמן זית ועלי בזיליקום.
- מג’דרה של אורז בר עדשים שחורות וכתומות קוביות עגבנייה ובצל מטוגן.
- עלי גפן ממולאים באורז נענע וצימוקים עם סירופ רימונים
- רבעי בטטה אפויים ומקורמלים בג’ינג’ר ובלסמי מצומצם
- קלחי תירס עשויים בגריל בציפוי צ’ילי מתוק זרעי כוסברה וסוכר חום.
קינוחים:
- שטרודל תפוחי עץ אגוזים קינמון ווניל קלאסי
- מלאבי חלב קוקוס עם שבבי קוקוס וסירופ גרנדין
- מגשי פירות קיץ חתוכים ומעוצבים , מבחר פירות העונה ופירות אקזוטיים טריים.
- טפיוקה- עם פטל ואוכמניות, חלב שקדים ופיסטוק קצוץ
- ריבועי קראץ’ שוקולד על מגשי קקאו וקינמון / טאפלס שוקולד מריר
- אגסים מאודים במרק קר של יין לבן ג’ינג’ר ובזיליקום