נשנושי פתיחה:

  • טורטיות קמח חמות מגולגלות עם פריחולס שעועית שחורה גווקאמולי אבוקדו וסלסה עגבניות גריל פיקנטית.
  • פטריות שמפניון ממולאות בפריקי שום וטימין בציפוי פריך
  • קציצות המבורגר עדשים ושיבולת שועל , לחמניות ביס דגנים , ספייסי מיונז (טבעוני) וחמוצי הבית.

סלטים טריים ולחמי שוק:

בגטים של קמח מלא ודגנים, לחמניות דגנים, מאפה פראנה אפוי על אבנים, עם שמן זית שום ורוזמרין טרי, באגט דגנים כפרי ולחמי זיתים ערוכים בסלסלות
ובוצ’ר עץ לפריסה במקום.

  • חציל באלדי בגריל עם שמן כורכום סילאן פטרוזליה ופרוסות שקדים קלויים.
  • סלט אורז אדום, סלק, גבעולי סלרי בצל סגול ואדממה בשמן זית ומיץ לימון
  • סלט עגבניות שרי, לבבות דקל, בזיליקום,בצל סגול וזיתי קלמאטה
  • מגוון עלי חסות טריים , עלי ביבי פריכים , ארגולה , צנוניות, חמוציות ותערובת אגוזים וזרעים קלויה מוגש עם ויניגרט חומץ בן יין חרדל ונענע.
  • סלט שומר פרוסות אגסים חמוציות וזיתים בשמן זית ולימון
  • סלט שורשים פרוסים כגפרורים עם נבטים סיניים, בצל ירוק זרעי שומשום ובוטנים קלויים ברוטב צי’לי חמאת בוטנים וסויה
  • סלט בורגול מלא עם תרד טרי, פלחי הדר מסוכרים ברוטב שמן זית ותפוז
  • אנטיפסטי ירקות העונה – פלפל אדום וצהוב, זוקיני , רבעי בצל סגול , פלחי שומר גזר וסלק מתובלים בשמן זית ונגיעות סילאן ומלח ים.
  • עלי גפן ממולאים באורז נענע וצימוקים בסירופ רימונים.

מנות עיקריות:

  • בולונז סייטן ירקות שורש ויין אדום על פסטה פוזילי
  • לזניה תרד חצילים ו”שמנת” קשיו ברוטב עגבניות איטלקי
  • “מעורב ישראלי” על הפלנצ’ה, נתחוני סייטן, תערובת תבלינים בצל בסומק ופטרוזליה
  • גלילות חצילים במילוי סייטן מתובל עם נגיעות טחינה לימונית וצנוברים
  • פסטה פננה עם פסטו בזיליקום, זיתי קלמטה , זוקיני עגבניות מיובשות ושרי תמר.
  • פד תאי אטריות אורז רחבות עם טופו וירקות מוקפצים ברוטב בלאק סויה עם בוטנים גרוסים בצל ירוק וכוסברה.
  • שיפודי טופו מעושן וירקות במשרה טריאקי – שום
  • נודלס סייטן תרד כרוב ופטריות שיטאקי ושמפניון עם בזיליקום ובצל סגול ברוטב פד-תאי וצ’ילי .
  • קארי חצילים אפונה וטופו – תבשיל עשיר בטעמים עם רוטב קארי אדום וחלב קוקוס.

תוספות חמות ליד:

  • תפוחי אדמה אפויים במעטפת קייג’ון רבעי בצל סגול צלוי .
  • תבשיל כוסמת וגריסי פנינה עם גזרים בצלים מוקרמים ואפונה עדינה
  • דואט תפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור עם שמן זית,שום, ובזיליקום .
  • אורז בר מלא עם אורז לבן פרסי בתוספת עשבי תיבול חמוציות ופרוסות שקד קלוי.
  • שעועית ירוקה עם עגבניות שרי מוקפצות בשמן זית ועלי בזיליקום.
  • מג’דרה של אורז בר עדשים שחורות וכתומות קוביות עגבנייה ובצל מטוגן.
  • עלי גפן ממולאים באורז נענע וצימוקים עם סירופ רימונים
  • רבעי בטטה אפויים ומקורמלים בג’ינג’ר ובלסמי מצומצם
  • קלחי תירס עשויים בגריל בציפוי צ’ילי מתוק זרעי כוסברה וסוכר חום.

קינוחים:

  • שטרודל תפוחי עץ אגוזים קינמון ווניל קלאסי
  • מלאבי חלב קוקוס עם שבבי קוקוס וסירופ גרנדין
  • מגשי פירות קיץ חתוכים ומעוצבים , מבחר פירות העונה ופירות אקזוטיים טריים.
  • טפיוקה- עם פטל ואוכמניות, חלב שקדים ופיסטוק קצוץ
  • ריבועי קראץ’ שוקולד על מגשי קקאו וקינמון / טאפלס שוקולד מריר
  • אגסים מאודים במרק קר של יין לבן ג’ינג’ר ובזיליקום