סלטים:

  • ירקות טריים חתוכים (פטריות שמפיניון, ברוקולי, פלפלים צבעוניים, צנונית, גזר ושומר) עם מטבל יוגורט עשבי תיבול ומתבל פסטו פטרוזיליה.
  • סלט קוביות סלק אדום אפוי בתנור בחומץ בלסמי, סוכר חום וקימל.
  • סלט עגבניות שרי, בזיליקום, בצל סגול וזיתים.
  • סלט מבחר סוגי חסות, אפונה, צנונית ופרוסות גזר דקיקות ברוטב ויניגרט / סלט ירקות טרי קצוץ בתוספת נענע ופטרוזיליה

ממרחים:

  • סלט טונה ביתי
  • סלט אבוקדו עם קוביות עגבנייה ובצל אדום
  • גבינת שמנת עם סלמון מעושן
  • סלט טחינה לימונית / לאבנה עם שמן זית, זעתר ואורגנו

מנות עיקריות:

  • פסטיצ’יו (פשטידת פסטה)- פסטה פוזילי, תירס, בשאמל גבינות ופרמז’ן.
  • מאפה בצק עלים, מנגולד ובצלים צלויים
  • שקשוקה “טוסקנית” מעגבניות, פלפלים אדומים, זיתים, קוביות חצילים וביצים.
  • מיני פיצות

קינוחים:

  • גלידה בטעמים בתוספת פירות העונה / שבבי חלבה / שבבי עוגיות
  • 2 סוגים של עוגות בחושות פרוסות
  • סלט פירות חתוכים בסירופ תפוזים וסילאן

לחמים:

  • לחמניות ביס בריוש וביס דגנים
  • לחמי שאור ערוכים על בוצ’ר עץ לפריסה במקום.