סלטים:
- ירקות טריים חתוכים (פטריות שמפיניון, ברוקולי, פלפלים צבעוניים, צנונית, גזר ושומר) עם מטבל יוגורט עשבי תיבול ומתבל פסטו פטרוזיליה.
- סלט קוביות סלק אדום אפוי בתנור בחומץ בלסמי, סוכר חום וקימל.
- סלט עגבניות שרי, בזיליקום, בצל סגול וזיתים.
- סלט מבחר סוגי חסות, אפונה, צנונית ופרוסות גזר דקיקות ברוטב ויניגרט / סלט ירקות טרי קצוץ בתוספת נענע ופטרוזיליה
ממרחים:
- סלט טונה ביתי
- סלט אבוקדו עם קוביות עגבנייה ובצל אדום
- גבינת שמנת עם סלמון מעושן
- סלט טחינה לימונית / לאבנה עם שמן זית, זעתר ואורגנו
מנות עיקריות:
- פסטיצ’יו (פשטידת פסטה)- פסטה פוזילי, תירס, בשאמל גבינות ופרמז’ן.
- מאפה בצק עלים, מנגולד ובצלים צלויים
- שקשוקה “טוסקנית” מעגבניות, פלפלים אדומים, זיתים, קוביות חצילים וביצים.
- מיני פיצות
קינוחים:
- גלידה בטעמים בתוספת פירות העונה / שבבי חלבה / שבבי עוגיות
- 2 סוגים של עוגות בחושות פרוסות
- סלט פירות חתוכים בסירופ תפוזים וסילאן
לחמים:
- לחמניות ביס בריוש וביס דגנים
- לחמי שאור ערוכים על בוצ’ר עץ לפריסה במקום.
דילוג לתוכן