תפריט “פינגר פוד” מתאים לכנסים ולמפגשים קלילים ללא ישיבה

האוכל מוגש בצורה נוחה לאכילה בעמידה

תפריט בוקר:

פינת קפה עשירה.

מגוון מאפי מיני: מיני קרואסון שקדים. מיני שוקולד. מיני שנק חלבה (משהו מתוק ללא סוכר)

קרוסטיני גבינת שמנת ירקות קלויים וסלמון (על בסיס קרקרים)

מוזלי יוגורט בתוספת פירות

תפריט צהריים מזנון:

– שיפודי מיני פרגית במרינדת ליים וצי’לי

– טורטיה במילוי גוואקמולי ונתחי סטייק אנטריקוט

– קבבוני טלה אנגוס על מקל קינמון עם מטבל טחינה ירוקה

– קלחי תירס מיני על הגריל

– שיפודי אנטי פסטי על הגריל

– פלחי תפ”א קייג’ן.ברוטב אייולי וצ’ילי פיקנטי

סלטים:

– סלט שרי, לבבות דקל, בזיליקום, נענע, בצל סגול וזיתי קלאמטה

– סלט בריאות (מקלוני גזר וקולרבי עם כרוב סגול) ברוטב סיני

– סלט בורגול מלא עם תרד טרי, פלחי הדר מסוכרים ברוטב שמן זית ותפוז

קינוחים:

– שטרודל תפוחים ואגוזים.

– פלטת פירות

שתייה:

תפוזים, אשכוליות, קולה, זירו ומים בבקבוקי זכוכית אישיים.