תפריט “פינגר פוד” מתאים לכנסים ולמפגשים קלילים ללא ישיבה
האוכל מוגש בצורה נוחה לאכילה בעמידה
תפריט בוקר:
פינת קפה עשירה.
מגוון מאפי מיני: מיני קרואסון שקדים. מיני שוקולד. מיני שנק חלבה (משהו מתוק ללא סוכר)
קרוסטיני גבינת שמנת ירקות קלויים וסלמון (על בסיס קרקרים)
מוזלי יוגורט בתוספת פירות
תפריט צהריים מזנון:
– שיפודי מיני פרגית במרינדת ליים וצי’לי
– טורטיה במילוי גוואקמולי ונתחי סטייק אנטריקוט
– קבבוני טלה אנגוס על מקל קינמון עם מטבל טחינה ירוקה
– קלחי תירס מיני על הגריל
– שיפודי אנטי פסטי על הגריל
– פלחי תפ”א קייג’ן.ברוטב אייולי וצ’ילי פיקנטי
סלטים:
– סלט שרי, לבבות דקל, בזיליקום, נענע, בצל סגול וזיתי קלאמטה
– סלט בריאות (מקלוני גזר וקולרבי עם כרוב סגול) ברוטב סיני
– סלט בורגול מלא עם תרד טרי, פלחי הדר מסוכרים ברוטב שמן זית ותפוז
קינוחים:
– שטרודל תפוחים ואגוזים.
– פלטת פירות
שתייה:
תפוזים, אשכוליות, קולה, זירו ומים בבקבוקי זכוכית אישיים.